top of page

Oriflame ile Nasıl Para Kazanılır?

Oriflame ile Nasıl Para Kazanılır?

Biraz ekstra para kazanmaktan kendi işini kurmaya kadar. Ne kadar ilerleyip ne tür bir yaşam tarzına ulaşacağınıza siz karar verirsiniz. Dünya çapında seyahat etmek, güzellik konferanslarına katılmak ve ödüller kazanmak için fırsatlar bile yakalayabilirsiniz. Her şey Oriflame'e katılarak basit bir adımla başlar.

Kendi başarılı işinize sahip olmayı mı hayal ediyorsunuz?

Arkadaşlarınızla ve ailenizle sosyal olarak daha fazla zaman geçirmenizi sağlayan bir gelire sahip olmayı hayal ediyor musunuz? Özgürlük, lüks, ödüller ve mesleki tanınma yaşam tarzına ulaşma arzunuz var mı? Biraz ekstra para kazanmaktan yüksek profilli bir kariyer oluşturmaya kadar, ne kadar ilerlediğinize ve elde ettiğiniz yaşam tarzı türüne karar verirsiniz. Her şey Oriflame üyeliği kadar basit bir adımla başlar.

Oriflame ile Nasıl Para Kazanılır?

Oriflame Ürünleri Satışı

Satmaktan hoşlanıyorsanız, müşterilerden topladığınız siparişlerde % X'e kadar kar elde ederek kazancınızı artırabilirsiniz. Her üç haftada bir Oriflame, İsveç'te oluşturulan en son güzellik ürünleriyle dolu yeni bir katalog sunar ve bu da satışı sadece kataloğu göstermek kadar kolaylaştırır.


Oriflame ile Nasıl Para Kazanılır?
Oriflame ile Nasıl Para Kazanılır?

Başkalarını katılmaya davet ederek daha da fazla para kazanın

Başkalarını Oriflame'e katılmaya davet ederek kendi danışman ekibinizi oluşturun. Oriflame Akademi eğitim kursları ile sadece kazancınızı daha da artırmakla kalmayıp güzellik, iş ve yönetim becerilerinizi de geliştirerek faydalanacaksınız. Oriflame güzellik danışmanınız, kendi takımınızı kurma sürecinde size rehberlik etmek için orada olacaktır. Güzellik uzmanlığınızı ekibinizle paylaşarak, kendi hayallerinizi gerçekleştirdikçe hayallerini kurmalarına yardımcı olacaksınız.

Ekibiniz ne kadar büyük ve başarılı olursa kazancınız da o kadar artar

Oriflame ve liderleri, yol boyunca sizi desteklemek için eksiksiz bir araç ve eğitim yelpazesi sunar. En son çevrimiçi teknoloji ile sizi başarı için donatacak çevrimiçi uygulamalara, araçlara ve e-öğrenmeye sahip olacaksınız. Bu, çevrimiçi özellik ile başkalarını kolayca davet etmenizi ve siparişlerinizi istediğiniz zaman ve herhangi bir yerde çevrimiçi olarak vermenizi sağlayacaktır.

Oriflame Academy eğitimlerine ve etkinliklerine katılarak, benzersiz güzellik ürünlerimiz ve nasıl daha fazla para kazanacağınız hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Oriflame ile işinizi çevrimiçi yapmanızı sağlayan önde gelen internet iş araçları ve uygulamaları da bulacaksınız.

Oriflame işine başlamak için ne kadar paraya ihtiyacınız var?

Oriflame, aslında bir "Sıfır Yatırım" işi olan ev işletmelerinden biridir. Sadece ilk siparişinizi ödersiniz.

Evden Oriflame İşi kimler yapabilir?

Başarılı olma tutkusu olan herkes Oriflame işini evden yapabilir.

Oriflame Evden İş Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Evet, işe yarıyor. Oriflame Evden Çalışma oranlarını kanıtlayan önemli rakamlar:

  • Dünya çapında 3,1 Milyon aktif üye

  • Dünya Çapında 6000'den Fazla Çalışan

  • Oriflame, Pandemi sırasında bile Satış Ortaklarında %25'lik çarpıcı bir büyüme kaydetti.

  • Eylül 2020'den bu yana tutarlı çift haneli büyüme.

  • Global Cosmetics Market, 2026 yılına kadar 648 Milyon dolara yükselmeye hazırlanıyor. Sekiz yılda %49'luk bir artış. Ve Oriflame bu büyümenin ön saflarında yer almaktadır.

Milyon dolarlık soru Oriflame ile Nasıl Para Kazanılıyor? Bu üyeler {a.k.a "Danışmanlar" veya Marka Ortakları] sırayla altlarına yeni üyeler işe alıyor ve üyeleri de kendi altlarında daha fazla üye topluyor, bu şekilde "ağ" artmaya devam ediyor ve ağdaki her birine fayda sağlıyor.

bottom of page