top of page

Oriflame'e Nasıl Üye Olunur?

Oriflame üyelik oluşturma işlemi, oldukça kolay ve basit bir şekilde, online olarak gerçekleştirilebilen işlemler arasında yer alır. Oriflame üye olma işlemi için Oriflame resmi sitesine girilmesi ve üyelik formunun doldurulması yeterlidir. Formun doldurulmasından sonra onay verilmesi ile beraber kolayca üyelik işlemi tamamlanmış olacak ve üye olmuş kişiler satış danışmanlarına verilen haklardan yararlanma hakkına sahip olabileceklerdir.


Oriflame Üyelik Formu Nasıl Doldurulur?

Oriflame üyelik formu, Oriflame resmi sitesine giriş yapılması ile kolayca doldurulacak olan formlar arasında yer alır. Oriflame üyesi olmak ve Oriflame danışmanlığını yapmak isteyen kişilerden şirket, öncelikli olarak şu bilgilerini beyan etmeleri gerektiğini belirtmişlerdir:

  • E-posta

  • Şifre (Hesap sahibi tarafından Oriflame hesabına giriş yapabilmek amacıyla kullanılmaktadır.)

  • Cinsiyet

  • İsim

  • Soy isim

  • Doğum Tarihi

  • T.C. Kimlik Numarası

  • Cep Telefonu Numarası

  • Adres Bilgileri

  • Adres (Mahalle bilgisini girmeyi unutmayınız. Kelimeler arasında 1 (bir) boşluk bırakılmalıdır. 2 (iki) veya daha fazla boşluk bırakılması halinde adresiniz güncellenmeyecektir.)

  • İlçe

  • Şehir

Bu bilgilerin tümünün verilmesinden sonra, firma kişilerin bilgilerinin işlenebilmesi amacı ile bazı onaylar isteyecektir. Şu onayların verilmesinden ve yazılmış olan diğer bilgilerin tümü ile de birleştirmelerinden sonra üyelik işlemi tamamlanmış olacaktır.


Oriflame'e Nasıl Üye Olunur?

Oriflame'e Nasıl Üye Olunur?

Adım 1: Üyelik Başvurusu Ana sayfada yer alan "Üye Ol" veya "Üyelik Başvurusu" gibi bir bağlantıya tıklayarak üyelik başvuru formuna ulaşın.

Adım 2: Kişisel Bilgilerinizi Girin Formda istenen kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun. İletişim bilgilerinizin yanı sıra iletişim tercihlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Adım 3: Onay ve Katılım Seçenekleri Oriflame üyelik sözleşmesini dikkatlice okuyun ve onaylayın. Aynı zamanda hangi katılım seçeneğini tercih ettiğinizi belirtin. Bu adımda üyelik türünüzü seçerek size en uygun katılım paketini belirleyebilirsiniz.

Adım 4: Eğitim ve Destek Üyeliğiniz onaylandıktan sonra Oriflame ailesine resmen katıldınız! Sizin için sunulan eğitim ve destek kaynaklarından yararlanarak işinizi büyütebilirsiniz. Online eğitimler, ürün tanıtımları ve satış teknikleri gibi birçok kaynağa erişebilirsiniz.

Artık Oriflame üyesi olarak güzellik dünyasına adım attınız! Doğal güzellik ürünleriyle kendi işinizi kurma fırsatını kaçırmadan hemen üye olabilirsiniz. Unutmayın, Oriflame ile güzelliği keşfedin ve kendi başarı hikayenizi yazmaya başlayın!

Oriflame Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Oriflame üyelerinin ücretleri, yoktur. Oriflame üye olma ücretinin olmaması gibi, üyeliği devam eden kişilerden de herhangi bir ücret talep edilmez. Kişiler, üye oldukları sürece yalnızca firma üzerinden oluşturmuş oldukları siparişler için belirli bir ücret ödemesi yapmakla yükümlüdürler.



Oriflame'e Nasıl Üye Olunur?
Oriflame'e Nasıl Üye Olunur?


Oriflame'a Kimler Üye Olabilir?

Oriflame’a üye olmak için 18 yaşından büyük olmanız yeterlidir. Bunun dışında herhangi bir şart aranmaz. Oriflame üyesi olmak için oriflame üyelik formunu doldurmalısınız. Formu doldurduktan sonra size katalog ve üyelik ile birlikte gönderilen materyaller kargo ile gönderilecektir.

Başkalarını katılmaya davet edin: kişisel satışlarınızdan ve grubunuzdaki Danışmanların satışlarından %21'e kadar kazanın. Direktörleri kendiniz geliştirin ve daha yüksek bir yönetici unvanına ilerleyerek daha da fazla para kazanırsınız.

Grup satışlarından nasıl kazanıyorsunuz?

Başkalarını danışman olmaya ve katılmaya davet ederek kazanırsınız. Daha sonra Başarı Planı iki değer kümesine göre ödeme yapar: İş Hacmi (BV) ve iş noktaları (BP).

Oriflame her gruba performans indirimlerinde her zaman %21'lik bir total verir. Daha fazla Danışman davet eden ve koçluk yapan bir Danışmanın diğer danışmanlardan daha fazla kazanacağı temel ilke kimliği.

İş Hacmi (BV), Consultant Price'daki satışları daha az KDV'ye eaquals ve fiyat ayarlamaları nedeniyle zaman içinde değişebilir.

Her ürün belirli bir İş Noktası (BP) anount taşır. GP'ler, Performans İndirimleri kazanmak için gereken çabanın enflasyona rağmen aynı kalmasını sağlamak için zaman içinde sabit kalır. Web sitesine giriş yaptığınızda kişisel satış grubunuzun faaliyetlerini izleyin.

Türkiye’de Oriflame'a nasıl katılacağınız veya Türkiye’de oriflame ürünlerini nasıl satın alacağınız ile ilgili herhangi bir soru için danışmanınızla görüşebilirsiniz

Oriflame Üzerinden Para Kazanın

Biraz ekstra para kazanmaktan kendi işini kurmaya kadar. Ne kadar ilerleyip ne tür bir yaşam tarzına ulaşacağınıza siz karar verirsiniz. Dünya çapında seyahat etmek, güzellik konferanslarına katılmak ve ödüller kazanmak için fırsatlar yakalayın. Her şey Oriflame'e katılarak basit bir adımla başlar.

Kendi başarılı işinize sahip olmayı hayal ediyor musunuz?

Arkadaşlarınızla ve ailenizle sosyal olarak daha fazla zaman geçirmenizi sağlayan bir gelire sahip olmayı hayal ediyor musunuz? Özgürlük, lüks, ödüller ve mesleki tanınma yaşam tarzına ulaşma arzunuz var mı? Biraz ekstra para kazanmaktan yüksek profilli bir kariyer oluşturmaya kadar, ne kadar ilerlediğinize ve elde ettiğiniz yaşam tarzı türüne karar verirsiniz. Her şey Oriflame'e katılmak kadar basit bir adımla başlar. Oriflame ile para kazanmanın iki yolu vardır!

Oriflame Ürünleri Satışı

Satmaktan hoşlanıyorsanız, müşterilerden topladığınız siparişlerde %30'a kadar kar elde ederek kazancınızı artırabilirsiniz. Oriflame, her ay size İsveç'te oluşturulan en son güzellik ürünleriyle dolu yeni bir katalog sunar ve bu da satışı sadece kataloğu göstermek kadar kolaylaştırır.

Başkalarını katılmaya davet ederek daha da fazla para kazanın

Başkalarını Oriflame'e katılmaya davet ederek kendi danışman ekibinizi oluşturun. Oriflame Akademi eğitim kursları ile sadece kazancınızı daha da artırmakla kalmayıp güzellik, iş ve yönetim becerilerinizi de geliştirerek faydalanacaksınız. Oriflame güzellik danışmanınız, kendi takımınızı kurma sürecinde size rehberlik etmek için orada olacaktır. Güzellik uzmanlığınızı ekibinizle paylaşarak, kendi hayallerinizi gerçekleştirdikçe hayallerini kurmalarına yardımcı olacaksınız. Ekibiniz ne kadar büyük ve başarılı olursa kazancınız da o kadar artar.

Yol boyunca sizi destekliyoruz – Oriflame Academy

Oriflame ve liderleri, yol boyunca sizi desteklemek için eksiksiz bir araç ve eğitim yelpazesi sunar. En son çevrimiçi teknoloji ile sizi başarı için donatacak çevrimiçi uygulamalara, araçlara ve e-eğitime sahip olacaksınız.

Bu, çevrimiçi katılmak için başkalarını kolayca davet etmenizi ve siparişlerinizi istediğiniz zaman ve herhangi bir yerde çevrimiçi olarak vermenizi sağlayacaktır.

Oriflame Academy eğitimlerine ve etkinliklerine katılarak, benzersiz güzellik ürünlerimiz ve nasıl daha fazla para kazanacağınız hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Oriflame ile işinizi çevrimiçi yapmanızı sağlayan önde gelen internet iş araçları ve uygulamaları da bulacaksınız. Oriflame fırsatı, hiçbir risk ve olağanüstü ödül olmadan hayallerinizi ulaşamayacağınız bir yere koyar.

bottom of page