top of page

Oriflame Ağustos Kataloğu 2023

Oriflame Ağustos Kataloğu 2023

50 yılı aşkın deneyimimizle, en son bilimle ve özel ve çoğu zaman çığır açan araştırmalarla oluşturulan yüksek kaliteli, yüksek performanslı ürünler sunuyoruz.

Son teknoloji araştırma ve geliştirme tesislerimizdeki bilim insanlarımız ve teknik uzmanlarımız, size ve doğaya saygılı olmakla birlikte, vaatlerini yerine getiren yenilikçi ürünler oluşturmak için sürekli olarak daha iyi çözümler ve teknolojiler için çabalamaktadır.

Patentli kozmetik teknolojilerimiz ve dünyada ilk yeniliklerimiz genellikle klinik olarak kanıtlanmış ürün performans testleriyle tamamlanmaktadır.


Oriflame Ağustos Kataloğu

Kaliteli ve etkili ürünler yaratmak bizim için yeterli değildir. Kozmetik ürünlerimizin malzemelerinin doğaya saygılı ve sizin için iyi olacak şekilde temin ve kullanılması için de çok çalışıyoruz. Bu, tüm içeriklerimizin aşağıdaki standartlara ve gereksinimlere uygun olduğu anlamına gelir:

Eko-Etik Tarama

Tüm bileşenlerimiz kaynaklarını, kalitelerini ve güvenliklerini değerlendirmek için özel tarama sürecimizden geçer. Böylece, tüm harika ürünlerimizin sadece kullanımı güvenli değil, aynı zamanda sorumlu bir şekilde oluşturulduğundan emin olabilirsiniz. Nesli tükenmekte olan kaynaklardan gelen malzemeleri asla kullanmayız.

Doğal Özler

Doğanın gücüne ve saflığına inanıyoruz. Bu yüzden sadece doğal özler kullanıyoruz, sentetik olanları değil.

Doğal Eksfoliyanlar

Tüm cilt bakım ürünlerimiz badem kabukları, meyve tohumları ve zeytin taşları gibi sadece doğal kökenli eksfoliyanlar içerir.


Oriflame Ürünleri

Hyperpigmentation için En İyi Gündüz Kremi: Oriflame Optimals EvenOut Önleme Gündüz Kremi

Oriflame'in Optimals EvenOut Preventing Day Cream ile siyah noktalar ve güneşin sert ışınlarıyla savaşın. SPF-20 ile formüle edilen krem, güneş radyasyonundan uzak tutar ve cildinizi güvende tutar. Cildi aydınlatan bitki özü Rumex Active ile üretilmiştir.

Bu da yüzünüze doğal bir parıltı katarken, Anti-Kirlilik Aktif Kalkan cildi kirliliğe karşı korur. Meadowsweet, bektaşi üzümü, kızılcık tohumu yağı ve LumiLight Kompleksi'nin karışımı koyu lekeleri hafifletiyor ve hiperpigmentasyonu solduruyor. Krem dermatolojik olarak test edilmiştir.

Siyah noktayı azaltma, Hiperpigmentasyonu simge durumuna küçültme, Nemlendirici, SPF-20, Cildi aydınlatır, Dermatolojik olarak test edildi. Temel Malzemeler: Rumex aktif, Meadowsweet, Bektaşi üzümü ve Kızılcık Tohumu Yağı

Yağlı Ciltler İçin En İyisi: Oriflame İsveç Doğal Temizleme Jeli

Oriflame sweden Love Nature temizleme jeli, çay ağacı yağı ile aşılanmış arındırıcı bir formüldür. Bu hafif köpüren jel temizleyici, cildinizdeki kirleri, kirleri gidererek daha parlak bir görünüm verir.

Çay ağacı yağı, lekelerle savaşan ve ortaya çıkmasını önleyen güçlü bir anti-enflamatuar ve antimikrobiyal ajandır. Dermatolog tarafından test edilen bir formül paraben içermez ve tüm cilt tipleri için güvenlidir.

Lekeleri önleyin, Lekeleri solduruyor, Dermatolog tarafından test edildi, Hintkenejenik olmayan, Silikonsuz, Parabensiz

Temel Malzemeler: Çay ağacı yağı



Oriflame Ağustos Kataloğu 2023
Oriflame Ağustos Kataloğu 2023



En İyi Koku: Oriflame Aşk İksiri Parfümlü Vücut Kremi

Oriflame's Love Iksiri serisinden lüks Love Iksiri Parfümlü Vücut Kremi, odunsu misk kokusuna sahip nemlendirici bir nemlendiricidir. Bu kremdeki zencefil, kakao çiçeği ve çikolatanın oryantal notaları duyularınızı uyandırır ve şehvetli zevklerinizi arttırır. Tüm cilt tipleri, Işıltıyı artırır, Nemlendirici, Yapışmaz.

Temel Malzemeler: Laurik asit, Çikolata, Zencefil ve Kakao çiçeği

Tüm Cilt Tipleri İçin En İyisi: Oriflame Optimals HydraRadiance Nemlendirici Gündüz Kremi

Oriflame'in Optimals HydraRadiance Day Cream'i cildinizi tamamen restore etmek, gençleştirmek ve koşullamak için cildinize emer. Cildinizin nem dengesini geri kazanmaya yardımcı olan kırmızı ve kahverengi algler ve su minerallerinin bir karışımı ile üretilmiştir.

Günlük kremdeki C vitamini ve kirlilik önleyici ajanlar cildinizi aktif olarak detoksifiye eder ve serbest radikal hasarına karşı korur. Doktor tarafından önerilen formül tüm ciltler ve yaşlar için mükemmeldir. Dermatolog test edildi, Tüm cilde uygundur, Nemlendirici, Cildi çevre saldırganlarından korur

Temel Malzemeler: Kırmızı algler, Kahverengi algler ve Su mineralleri, C ve E Vitamini

Oriflame Ağustos Kataloğu: Yazın Renkleri ve Güzelliği Bir Araya Getiriyor!


Yaz aylarının enerjisi ve renkleri, Oriflame Ağustos Kataloğu'nda buluşuyor! Doğanın canlı tonları ve güzellik dünyasının en yeni trendleri, cilt bakımından makyaja, parfümlerden saç bakımına kadar geniş ürün yelpazesiyle karşınızda. İşte Oriflame Ağustos Kataloğu'nda sizi bekleyen güzellik dolu detaylar:


1. Yazın Işıltısını Cildinizde Hissedin:

Güneşin etkisiyle bronzlaşmış cildinizi, Oriflame'in özel cilt bakım ürünleriyle koruyun. SPF içeren güneş kremleri, nemlendiriciler ve bronzlaştırıcı ürünler, yazın güzellik rutininizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.


2. Renkli Makyajın Keyfini Çıkarın:

Oriflame Ağustos Kataloğu, renkli ve canlı makyaj ürünleriyle dolu. Göz alıcı far paletleri, mat rujlar ve parlak allıklarla yaz makyajınızı taptaze bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Özel tasarlanmış makyaj fırçaları ile uygulama da daha kolay ve etkileyici olacak.


3. Doğanın Kokusuyla Havalanın:

Yazın ferahlığını gün boyu üzerinizde taşımak istemez misiniz? Oriflame'in taze ve çiçek kokularıyla etrafınıza hoş bir koku bırakın. Hem erkekler hem de kadınlar için özel olarak tasarlanmış parfümler arasından seçim yapabilirsiniz.


4. Saçlarınıza Yaz Rüzgarını Taşıyın:

Güneş, deniz ve kum saçlarınızı kurutabilir. Oriflame'in saç bakım ürünleriyle saçlarınıza kaybettiği nem ve parlaklığı geri kazandırın. Özel saç maskeleri, serumlar ve şampuanlar ile saçlarınız yaz boyunca sağlıklı ve canlı görünecek.


Oriflame Ağustos Kataloğu ile yazın güzellik ve bakım rutininizi yeniden keşfedin. Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş ürünlerimiz, cildinizi ve saçlarınızı en iyi şekilde korumanıza yardımcı olurken, renkli makyaj seçenekleri ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz. En güncel fırsatlarımızı kaçırmamak için kataloğumuzu incelemeyi unutmayın!


bottom of page